2020. június 04.
, csütörtök

BejelentkezésBöngésző-kompatibilitás


Ezt a honlapot úgy terveztük meg, hogy az internetes felhasználók többféle böngészővel is rendben megtekinthessék. Mivel minden böngészőt más-más cég gyárt, a honlap kinézete kissé eltérhet attól függően, hogy Ön milyen böngészőt használ.


A Kispesti Önkormányzatnál honlapjainkat a legtöbbet használt, modern böngészőkre fejlesztjük. Ezek jelenleg:

Ez azt jelenti, hogy honlapjainkat folyamatosan a lehető legtöbb ember tudja kényelmesen böngészni anélkül, hogy bármilyen használatbéli problémába üzközne.


Ettől függetlenül az oldal rendben futhat más, régebbi böngészőkön is; a funkcionalitás és kinézet tökéletességét azonban nem tudjuk garantálni, és támogatást sem tudunk nyújtani, ha valamelyik, itt nem felsorolt böngészőben észlel problémát.


Ha valamilyen problémát észlel az oldal megjelenésével, vagy funkciójával kapcsolatban, kérjük, az alábbi űrlapot kitöltve jelezze nekünk. Minden mező kitöltése kötelező.
captcha
Újratöltés

Regisztráció Vissza a Kispest.hu-ra

Tervezetek véleményezése

A Kispesti Önkormányzat rendelet-tervezeteit a következő módon véleményezheti:

A tervezetekhez csak előzetes regisztrációt követően fűzhet véleményeket.

A véleményeket, megjegyzéseket a képviselő-testületi ülést megelőző 6. nap déli 12.00-ig várjuk. A javaslatok csak munkatársaink ellenőrzése után jelennek meg az oldalon.

A beérkezett véleményekről és javaslatokról összefoglaló készül, ezeket az Összefoglalók oldalon tekintheti meg.

A tervezetek képviselő-testületi elfogadását követő 3. hónap elteltével a hozzászólásokat, valamint az összefoglalókat is eltávolítjuk a honlapról.

Klikkeljen ide saját fiókja létrehozásához.