2020. június 04.
, csütörtök

BejelentkezésTisztelt Kispestiek!

Az alábbi oldalon keresztül lehetőséget kínálunk bárkinek, hogy a végleges döntés meghozatala előtt véleményezze, ötleteivel ellássa, akár kritizálja a Kispesti Önkormányzatnál előkészített rendelet tervezeteket és azok indoklását. A beérkezett véleményeket közvetlenül a megfelelő szervezeti egység, illetve az előterjesztő kapja meg és figyelembe veszi a tervezet finomításakor.


A képviselő-testületi ülést megelőző 14. napon 16.00 órától kell közzétenni a tervezetet, véleményezni pedig az ülést megelőző 6. nap 12.00 óráig lehet. A vélemény elküldéséhez előzetes regisztráció szükséges.

A beérkezett véleményekről, a befogadott, illetve az esetlegesen elutasított hozzászólásokról összefoglaló készül, amelyet szintén ezen az oldalon olvashatnak majd.

A rendeletek tervezete a Kispesti Önkormányzat hirdetőtábláján is megtalálható majd, illetve a szélesebb nyilvánosságot igénylő kérdések eldöntéséhez akár még lakossági fórum is szervezhető.

Bízom benne, hogy minél többen élnek majd ezzel a rendkívül demokratikus, a társadalmi részvételt elősegítő eszközzel, amelynek köszönhetően a kispestiek életét befolyásoló döntések még megalapozottabbak, kiforrottabbak lesznek.

Önkormányzatunk hatékony működése szempontjából az Ön véleménye is fontos számunkra, kérem, ossza meg velünk a rendeletekkel kapcsolatos észrevételeit. Munkáját előre is köszönöm.

Üdvözlettel:

Gajda Péter
Kispest polgármestere


Regisztráció Vissza a Kispest.hu-ra

Tervezetek véleményezése

A Kispesti Önkormányzat rendelet-tervezeteit a következő módon véleményezheti:

A tervezetekhez csak előzetes regisztrációt követően fűzhet véleményeket.

A véleményeket, megjegyzéseket a képviselő-testületi ülést megelőző 6. nap déli 12.00-ig várjuk. A javaslatok csak munkatársaink ellenőrzése után jelennek meg az oldalon.

A beérkezett véleményekről és javaslatokról összefoglaló készül, ezeket az Összefoglalók oldalon tekintheti meg.

A tervezetek képviselő-testületi elfogadását követő 3. hónap elteltével a hozzászólásokat, valamint az összefoglalókat is eltávolítjuk a honlapról.

Klikkeljen ide saját fiókja létrehozásához.